FireBoard 2 Pro

€345,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen.

Het eerste FireBoard® met Type K thermokoppels. De FireBoard 2 Pro meet extreem snel en nauwkeurig over een breed temperatuurbereik. Thermokoppels bieden het voordeel van metingen bij zeer hoge temperaturen (pizzaovens, houtkachels, enz.) - sondes tot 760°C (1400°F)! De Pro-versie beschikt ook over FireBoard Drive-technologie.

FireBoard 2 Drive integreert Drive technologie voor het perfect controleren van uw vuur. Eenvoudig te gebnruiken en te installeren op uw draadloze netwerk, de FireBoard® stuurt realtime temperatuur updates via de cloud aan apps voor iPhone, Android en het web.

De FireBoard 2 Pro heeft een groot, multi-view grafisch LCD-scherm waarop de gegevens van alle 3 thermokoppels tegelijk worden weergegeven. Met de knoppen aan de zijkant kunt u tussen de schermen schakelen om grafieken van één of meerdere kanalen te bekijken. Met een ingebouwde, weerbestendige behuizing en een batterijlevensduur van ongeveer 30 uur houdt de FireBoard 2 uw temperatuurbewaking op peil.

De FireBoard 2 Drive heeft alle kenmerken van de FireBoard 2 met de toevoeging van een geïntegreerde Drive-technologie om de temperatuur nauwkeurig te regelen via een 12v ventilator. De ventilator wordt rechtstreeks aangesloten op de 2,5 mm voedingsaansluiting van het FireBoard. Ventilator apart verkrijgbaar.

FireBoard 2 is eenvoudig in te stellen en te gebruiken via de FireBoard App. Temperatuurgegevens worden opgeslagen op het apparaat en op uw FireBoard-cloudaccount. Gegevens worden gesynchroniseerd, zodat u historische en huidige sessies kunt bekijken. Door verbinding te maken via Bluetooth en WiFi, kunt u waarschuwingen ontvangen vanaf vrijwel elke locatie.

Inbegrepen: FireBoard FBX2K thermometer, USB-C PD lader, Type K thermokoppel omgevingssonde, 2 Type K thermokoppel voedingssonde, snelstartgids.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen