The Windmill ‘Chef Masa’ Burgerijzer

€39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen.

Op YouTube is te zien hoe Chef Masa als een echte pitmaster zijn sappige hamburgers maakt. De truc is om beide zijden van het ijzer eerst goed heet te laten worden. Vervolgens plaats je je hamburger op de vlakke kant van het ijzer. Je koude hamburger op het hete ijzer zorgt ervoor dat de burger wordt dichtgeschroeid en dat 'ie lekker sappig blijft. Draai 'm om zodat de andere kant ook wordt dichtgeschroeid en dan komt de truc wat dit ijzer uniek maakt. De spikes.

Zodra je burger aan beide kanten bruin is sluit je het ijzer waardoor de burger gespiest wordt. Het overtollige vet kan door de gaten aan de zijkanten eruit en bovendien zorgt het voor gelijkmatige garing.

Een voortreffelijke hamburger, klaar in een paar minuten.

Chef Masa is de eigenaar van Bar Masa in Tetsu, USA. Enkele jaren geleden ontwikkelde hij een nieuwe manier om burgers te bereiden. Inmiddels in het 'Chef Masa Burgerijzer' een feit!

  • Het Chef Masa burgerijzer is gemaakt van duurzaam gietijzer. Bij de juiste behandeling volgens gebruiksaanwijzing gaat het een leven lang mee.
  • Eenvoudig in gebruik. Beide zijden zijn los te halen.
  • Dankzij het platte handvat is het ijzer op iedere warmtebron te gebruiken; Gasfornuis, inductie, keramische kookplaat, de oven, barbecue, open vuur, stove, houtskool en/of briketten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen