Yoder Smokers CIMARRONs Pellet Grill - Skeleton Onderstel

€13.229,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Levertijd op basis van beschikbaarheid.

Beperkte beschikbaarheid. Wachttijd ongeveer 8 tot 10 maanden.

De grootste, bruutste, prachtigste pelletsmoker ter wereld. Niets anders komt ook maar in de buurt.

Alle voordelen van een pelletsmoker in een massief maar verplaatsbaar formaat. Gemakkelijk te vervoeren per vrachtwagen of trailer en dan op locatie te rijden voor uw exclusieve VIP-evenementen, bruiloften of partijen. Of laat hem voor uw restaurant of resort staan zodat uw gasten hem kunnen bewonderen.

De Yoder Smokers Cimarron is voorzien van Yoder's nieuwe generatie Adaptive Control System met Wifi - cloud connectiviteit aangedreven door FireBoard. Het gloednieuwe ACS board maakt verbinding met zowel Bluetooth apparaten als uw thuis Wifi netwerk via de FireBoard App. Eenmaal aangesloten kunt u de temperatuur van uw grill regelen, vlees controleren met de twee bijgeleverde voedingssondes, kookprogramma's wijzigen om uw grill op een bepaalde temperatuur te houden zodra uw vlees de gewenste interne temperatuur heeft bereikt en nog veel meer.

Dit is het topproduct van de bouwer van de beste pelletsmokers op de markt. Geen geavanceerde pitmaster vaardigheden vereist. Als u het beste wilt, dan hebben wij het.

Voor persoonlijke aanbevelingen kunt u contact met ons opnemen - wij helpen u graag de perfecte oplossing te vinden.

Perfect voor: Traiteurs, Restaurants, VIP-evenementen, Resorts

Temperatuur Bereik:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen