Yoder Smokers 30" Frontiersman II Offset Smoker

€15.790,00
Levertijd: Dit product wordt op aanvraag besteld. De levertijd kan hierdoor oplopen.

Geproduceerd op aanvraag. Huidige levertijd: ca. 9-12 maanden
50% aanbetaling vereist voor aangepaste en op bestelling gemaakte producten. Neem contact met ons op!

De populaire Yoder Smokers 30" Frontiersman offset hout rookoven is de ultieme BBQ pit beschikbaar buiten de USA. Massief, aantrekkelijk en mobieler dan een BBQ-trailer - het is de perfecte oplossing voor restaurants, cateringbedrijven of foodtrucks die een grote smoker moeten vervoeren en deze vervolgens op locatie moeten verplaatsen.

Niet alleen zult u veel mensen aantrekken bij de eerste indruk, wanneer u uw vuur aansteekt en perfect gerookt vlees en vis begint te bereiden, zult u de ster van de show zijn. De Frontiersman is ontworpen voor het verbranden van kloofhout van fruit- en hardhout, en maakt het de pitmaster gemakkelijk om de temperatuur constant te houden dankzij een geweldig luchtstroomontwerp en dik staal om de warmte vast te houden.

De rookoven met twee deuren heeft dezelfde afmetingen als de Frontiersman II BBQ Trailer, maar dankzij het karretje en de grote wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen met slechts twee personen. Ook inbegrepen is een opberglade en een zwaar roestvrijstalen voorplank.

Een grote BBQ smoker is een grote investering, maar alle dingen in overweging nemend (grootte, mobiliteit, visuele aantrekkingskracht, prestaties, constructie, en levenslange garantie) is de Yoder Smokers Frontiersman onze aanbeveling voor een mobiele BBQ pit voor commercieel gebruik.

Neem contact met ons op om te vragen naar aanpassingen of voor persoonlijke aanbevelingen. We helpen je graag!

Perfect voor: Catering, Restaurants, Food Trucks, Partyservice, Voedselfestivals, Resorts, VIP-evenementen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen