Yoder Smokers Kingman Loaded Offset Smoker

€7.859,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: De levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

De Yoder Smokers 24" Kingman offset hout rookoven - een serieuze BBQ pit voor serieuze pitmasters. Als je een Kingman bezit, heb je veel vrienden en buren die je smeken om voor hen te koken, of je hebt een restaurant of cateringbedrijf.

De Kingman heeft een enorme offset firebox - dit resulteert in een groot volume van voorverwarmde lucht die beweegt in de belangrijkste kookkamer. Voor zo'n grote rookoven betekent dit dat de temperatuur gemakkelijk te regelen is. Met een beetje oefening zult u mals gerookt vlees kunnen klaarmaken dat lijkt alsof het rechtstreeks uit Texas komt.

Een rookoven zoals de Kingman verbrandt gespleten houtblokken - fruitbomen of hardhout. Ervaar de dankbare uitdaging van het creëren van de perfecte rooksmaak en creëer uw eigen identiteit als pitmaster!

De Kingman is volledig voorzien van extra's en bevat een Heat Management Plate om warmte en rook gelijkmatig te verdelen, een uitschuifbare 2e plank, en een contra-gewicht op de deur om het gemakkelijk te maken de zware deur te openen. Hij is met de hand gemaakt in Kansas en heeft een levenslange garantie dat hij niet doorroest.

Perfect voor: Restaurants, Badplaatsen, Food Trucks, Thuis

0 sterren op basis van 0 beoordelingen