Yoder Smokers Stockton 24x20" Offset Smoker

€9.539,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: De levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

De Yoder Smokers Stockton is een verticale rookoven met een grote capaciteit die geen smaak opoffert aan kookoppervlakte. Het is een ideale rookoven voor een restaurant met beperkte ruimte, omdat het 8 grote rekken bevat, maar een relatief kleine voetafdruk heeft.

De Stockton is een echte Texas-stijl hout-offset rookoven. De enorme vuurkast in combinatie met de verticale kookkamer maken het zeer eenvoudig om stabiele temperaturen te handhaven, wat belangrijk is in een druk restaurant!

De meeste cabinet smokers verbranden houtskool met een paar houtblokjes, wat betekent dat ze niet de volle, rijke smaak van een houtvuur produceren. De Stockton verbrandt gespleten houtblokken van fruitbomen of hardhout zoals appel, kers, eik, enz. Dus hoewel het een traditioneel en klassiek ontwerp is, is het uniek omdat de meeste commerciële rookovens ontworpen zijn om houtskool, gas of elektrisch te gebruiken, wat resulteert in minder smaak maar niet noodzakelijk minder werk.

De Stockton wordt met de hand gemaakt in Kansas en heeft een levenslange garantie - dit is een BBQ smoker voor zwaar gebruik voor elk formaat restaurant, BBQ shack, resort, of evenementencentrum. Overleg met ons over de mogelijkheden om hem zelfs te verdubbelen of te verdrievoudigen!

Perfect voor: Restaurants, Badplaatsen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen