Yoder Smokers Wichita Loaded Offset Smoker

€6.339,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: De levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

Wilt u uw vrienden of klanten meenemen op een culinair avontuur naar Texas? Met de grote indirecte kookruimte van de Yoder Smokers 20" Wichita hout-offset rookoven kom je er wel. Ervaar het aroma van zoet houtrook en het knetteren van een vuur voordat u mals, perfect gerookt vlees en groenten proeft.

Door het verbranden van een vuur in de "offset" vuurkist, worden de warmte en rook vervolgens door de hoofdkamer getrokken om het voedsel indirect te garen. Dit is het geheim van een ongelooflijke low&slow barbecue. Experimenteer met smaken en aroma's door je vuur te voeden met verschillende fruithoutsoorten en hardhoutsoorten om de perfecte bite te creëren!

De Wichita is ons meest populaire offset model en de perfecte maat voor grote partijen thuis, of voor kleine restaurants. Deze bekroonde rookoven is volledig voorzien en bevat een Heat Management Plate om warmte en rook gelijkmatig te verdelen, een uitschuifbare 2e plank en een contra-gewicht op de deur om het gemakkelijk te maken de zware deur te openen. Deze professionele BBQ is handgemaakt in Kansas en is gegarandeerd voor het leven niet te roesten door als de gemiddelde outdoor BBQ.

Perfect voor: Thuis, kleine restaurants, vakantieoorden

0 sterren op basis van 0 beoordelingen